BorrelenBites

Kok & tevens Internationaal Diplom Biersommelier komt op uw locatie lekkere Bites verzorgen. Het bereiden en serveren van de hapjes zal gebeuren vanuit onze eigen BorrelenBites bar.

Hoe onze BorrelenBites bar gemaakt is? Dat ziet u op deze foto’s.
Hoe onze BorrelenBites bar er uit ziet? Dat kunnen we u laten zien in dit filmpje.

U kunt ook  een mooie bierproeverij boeken die dan op u locatie wordt gegeven door onze Internationaal Diplom Biersommelier, uiteraard met bijpassende bites.

De Kosten:

Uurloon: € 30,25 per uur.

U stelt samen met de kok een hapjesassortiment samen. U kunt kiezen uit een divers assortiment met hapjes vanaf € 2,25 per stuk.

Wij verzorgen de BorrelenBites bar voor minimaal 25 personen en minimaal 3 uur op uw locatie.

Mogelijkheden:
Amusesoepjes
                Vanaf € 2,75 per stuk (u kiest 1 soort voor het gehele gezelschap)

Kokossoep met stukjes ananas (V) – Pindasoep (V) – Witlofsoep met Roquefort – Camembertsoep (V)- Zaanse mosterdsoep met spekjes – Heldere aspergesoep met zalm – Doperwtjessoep met forel –Gazpacho (komkommer & garnaal) of (tomaat & basilicum (V)) – Pomodorisoep met mascarpone (V)- Prei/briesoep V- Pompoensoep met pijnboompitjes (V) – Kerriesoep met kip & appel –
Indian mulligatawny – Bospaddenstoelsoep met peterselie – Runder consommé met ossenstaart & Madeira – Wortel/selderijsoep (V) – bospaddenstoelenbouillon met een groentejulienne

Visgerechtjes                    Vanaf € 3,25 per stuk

Blinis met zalm – Vitello tonato – Salade Nicoise – Hartige tonijnquiche – Tong met avocado –
Zalm Wellington – Trio van vis – Zalmbonbon met garnalen – à la minute gerookte zalm – Wraps met zalm & roomkaas – Garnalenspiesjes in tempurabeslag en wasabidip – Diverse sushi van verse vis –Carpaccio van coquille met sinaasappeldressing – Rauw gemarineerde tonijn – Tartaartje van zalm -Gamba’s in knoflook op een bedje van rucola – cocktail van rivierkreefstaartjes met kerrie – Verse zalm in soja met gembercrème – Tonijntartaar met kappertjes – Zalmmousse met komkommer -Hollandse haring op een bedje van gele biet – Hollandse haring met roggebroodkruimels -Garnalenkroketjes met tartaarsaus – Frittata van ansjovis – Bonbon van gerookte zalm en makreelmousse – Champignons gevuld met escargots – Gegrilde coquilles in een sojaolie

Vleesgerechten             Vanaf € 3,25 per stuk

Belgisch stoofpotje met bier – Shepherds pie – Ossobucco a la Milanese – Kalfshaas met port salut -Fazant met appeltjes – Taartje van gehakt en brie- gestoofd konijnenboutje met pruim- Beef Wellington – Moinckballetjes met barbecuesaus-  Pasteitje met gerookte kip en avocado – Kipballetjes met tzatziki – Duits biefstukje met uien & champignons – Gevulde parelhoenfilet gestoofd in Calvados – Gebakken eendenborst met balsamicostroop – Carpacciobonbon met truffel – Saté van kippendij gemarineerd in ketjap – Kipcocktail met bleekselderij en cocktailsaus – Gerookte rib-eye met truffelroom – Duo van serranoham en meloen – Gerookte eendenborst op een vijgen chutney – Spiesje van kipfilet met een mango-chilidip – Beenham met honing-mosterdsaus – Oma’s balletje in tomatensalsa – Frittata met gehakt en courgette – Kip-terriyakispiesje – Flensje gevuld met peking eend en Grand Marnier – Baby tosti met rauwe ham en Emmenthaler – Zoete aardappel met pulled pork & barbecuesaus – Mini broodje gevuld met slowcooked beef- Saté met satésaus en kroepoek van banaan – Caesar salad – Luxe bitterbal

Vega gerechten                              Vanaf € 3,25 per stuk

Couscoussalade op een crostini – Salade Caprese – Diverse frittata’s – Lauwwarme salade van geitenkaas, honing & walnoot – Pikante tropische cocktail – Portobello met gorgonzola – Witlofschuitje met een kaasraqout – Linzencurry met raita – Paddenstoelen risotto met kruiden – Chili sin carne – Roquefortsoesjes met sweet&sour – Gevulde champignons met kwartelei – Zwitserse kaasbitterbal met een dip van grove mosterd – Vegetarische sushi – Courgette & mozzarella rolletjes met Romeinse sla – kaasfondue met cherrytomaatje – Mousse van Camembert en karamel – Spiesje van mozzarella, tomaat & olijf – Bladerdeeg met spinazie en brie – Quiche van ricotta & vergeten groente – Blini met aubergine en gegratineerd roomkaas

Desserts                                            Vanaf € 3,25 per stuk

Gefrituurd ijsje met honing – Brownie met vanillecreme – Limoncellomousse met pistachenootjes -Apfelstrudelijs met bruine suiker – Crème karamel – Panna cotta met rood fruit – Tiramisu van Kees -Wentelteefje met kaneelijs – Bitterkoekjespudding met marasquin – Bastogne parfait met schuim -bosvruchtenmousse met kletskop – Hangop met bosvruchten en schuimpjes – Marscapone, framboos & balsimicodressing – Strawberry cheesecake – Lemonbar met munt – Duo van chocolademousse