Wie is Chefimpie?

Mijn verhaal

Mijn naam is Immanuel van de Fliert alias Chefimpie.

 

Geboren en getogen in Scherpenzeel, kok in hart en nieren.

 

Op mijn 19de startte ik mijn eerste kleine onderneming, waarna ik mijn kennis en werkervaring in diverse hotels in binnen en buitenland vergaarde.
Als zelfstandig werkend kok leerde ik de kneepjes van het vak, in zowel het koken, als het plannen van diners en evenementen.

 

In 2001 ben ik, samen met mijn vrouw, mijn eigen cateringbedrijf "Any-Time" gestart. Scherpenzeel en omstreken maakte kennis met ons en ons team.

 

Toen in 2008 de mogelijkheid zich aandiende om het roer om te gooien, pakte ik die aan.

 

Rustiger vaarwater diende zich aan, middels een vaste baan in de bedrijfscatering en gezinsuitbreiding.

 

In 2013 heb ik Amerika mogen bezoeken voor het bedrijf waar ik destijds werkzaam was. Met een wereldervaring rijker en een hoofd vol ideeën ging ik huiswaarts.

 

Datzelfde jaar werden mijn ideeën werkelijkheid en "Keetje" werd geboren. Een heuse schaftkeet, omgebouwd tot foodtruck. Het begin van een cateringbedrijf wat is gegroeid tot een bedrijf met meerdere foodtrucks, waarmee ik meerdere vormen van catering kan verzorgen.

 

Deze website geeft een kijkje in de mogelijkheden. Staat het er niet op? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en jouw wensen met ons te bespreken.

Chefimpie & Germa